PIGS-imaging-logo-single

PIGS papirguide

PIGS papirguiden veileder deg til ditt papir eller lerret du leter etter ved å svare på noen enkle spørsmål. Vi håper du finner din favoritt. Sjekk også vår matt papir.

Slett papir eller med tekstur?

Fra ultra slett til meget teksturert, matt papir kan ha mange slags overflater / finishes. 

Overflaten kan gi bildet et annerledes uttrykk. Generelt egner seg begge typer godt for grafiske uttrykk og skaper for seg fantastiske printresultater.

Slett papir er mest lik det man ser på skjermen mens teksturerte papirer kan gi et analog preg av motivet. Blant alle papirtypene skaper matt slett papir de skarpeste utskrifter. Bildets generelle uttrykk er litt mindre kontrastfullt som på blankt papir.

Papir med tekstur er som regel matt og kommer i ulike fasonger. Teksturen kan være myk, som bølger i et hav eller meget grov og skarp som sandpapir. Det kan kalles for digitalt akvarellpapir. Teksturen kan gjemme uskarpheten i motivet men husk også at prints på disse papirer ikke er like skarpe som prints på slett papir. Når det gjelder bildets uttrykk gjelder det samme som for matt slett papir.

PIGS-imaging-logo-single

Last opp printfiler

Bruk denne linken hvis du opplever problemer ved filopplasting på produktsiden.
Trykk på knappen og velg fil. Maks størrelse per opplasting er 2 GB (2048 MB). Du får en melding når filopplastingen er vellykket.

PIGS-imaging-logo-single

Please don't go, don't goooo-hooo-ho-ho!

Kanskje har du lyst før du drar videre å skrive en review om oss? Tusen takk på forhånd.