PIGS-imaging-logo-single

PIGS papirguide

PIGS papirguiden veileder deg til ditt papir eller lerret du leter etter ved å svare på noen enkle spørsmål. Vi håper du finner din favoritt. Sjekk også våre papir- og lerretprodukter.

Prints på klassiske fotopapir

Matt eller blankt papir? Lerret eller Japanpapir?

Klassiske fotoprints er ofte printed på blankt papir i ulike grader/typer glans som satin, baryta, glossy, luster eller pearl. Alle disse har tilfelles at de gjengir motivene meget saturert og kontrastfylt. I tillegg kan glansen skape ulike refleksjoner.

Matt papir derimot har et mykere og kanskje mer naturlig fargeuttrykk. Disse papirer har, i motsetning til glansete, ingen refleksjoner men svart ulike teksturer på overflaten, fra helt slett til meget teksturert.

Lerret egner seg perfekt for større formater fordi hvis de spennes på blindrammer har man et rimelig men stort bilde som trenger ikke mer for å finne sin plass på veggen. PIGS tilbyr oppspenning av lerret på blindrammer på en profesjonell måte.

Japanpapir er en eldgammel tradisjon og kanskje de fineste papirene produsert i hele verden. Papir fra Japan er som regel veldig tynt og meget delikat. Awagami satser på japanpapir ikke bare til kalligrafi eller tegning, men også inkjet prints.

PIGS-imaging-logo-single

Last opp printfiler

Bruk denne linken hvis du opplever problemer ved filopplasting på produktsiden.
Trykk på knappen og velg fil. Maks størrelse per opplasting er 2 GB (2048 MB). Du får en melding når filopplastingen er vellykket.

PIGS-imaging-logo-single

Please don't go, don't goooo-hooo-ho-ho!

Kanskje har du lyst før du drar videre å skrive en review om oss? Tusen takk på forhånd.