PIGS-imaging-logo-single

PIGS papirguide

PIGS papirguiden veileder deg til ditt papir eller lerret du leter etter ved å svare på noen enkle spørsmål. Vi håper du finner din favoritt. Sjekk også vårt blankt papir.

Prints på klassiske fotopapir

Klassiske fotoprints eller blanke FineArt prints?

Klassisk fotopapir er kjent som blankt papir med ulike typer glans som satin, glossy, luster eller pearl. Alle disse har tilfelles at de gjengir fargene godt mettet og kontrastfylt. I tillegg kan glansen skape ulike refleksjoner. Fotopapir som dette er som regel litt lettere, glattere og kaldere i tonen enn FineArt papir, dessverre er de litt skjøre, men også billigere i pris.

Blanke FineArt prints er sertifisert papir som møter opp til industristandard ISO 9706. FineArt kvalitet er museumskvalitet. Baryttpapir er mest kjent blant fotografer, som har mye glans. Andre finishes er pearl eller satin med litt mindre glans. Man kan si at jo mindre glans, jo mindre kontrast og metning. FineArt er dyrest i pris men med høyest kvalitet.

PIGS-imaging-logo-single

Last opp printfiler

Bruk denne linken hvis du opplever problemer ved filopplasting på produktsiden.
Trykk på knappen og velg fil. Maks størrelse per opplasting er 2 GB (2048 MB). Du får en melding når filopplastingen er vellykket.

PIGS-imaging-logo-single

Please don't go, don't goooo-hooo-ho-ho!

Kanskje har du lyst før du drar videre å skrive en review om oss? Tusen takk på forhånd.