PIGS-imaging-logo-single

Prints på lerret

Bestill prints på lerret som meget solid og effektfull løsning, for både store og små formater.

Våre lerret er av høyest kvalitet og oppspent på blindrammer fiks ferdig for oppheng. Alt du trenger er to gamle spikere 🙂 Da får du et rimelig bilde som trenger ikke mer for å finne sin plass på veggen.

Det kan være lurt å legge til UV-beskyttelse når du legger inn bestillingen. Det gir bildet en ekstra lag beskyttelse mot sollys og gjør det lettere å støvtørke etterhvert. Hvis vi snakker om kvaliteten på lerret, så burde vi også nevne at vi kun bruker Norskproduserte blindrammer av høyest kvalitet.

Prisene våre for lerret inkluderer trykk og oppspenning på blindrammer på en profesjonell måte.

Prints på FineArt lerret

Hahnemühle Daguerre Canvas 400

fra kr699,00 inkl moms
Hahnemühle Daguerre Canvas 400 er et matt, poly-cotton lerret med en fin, jevn overflate. Lerretet er preget av sin høye grad av hvithet for friske farger, fine detaljer og svart-hvitt-reproduksjoner som er rike på kontrast. Til tross for sin høye gramvekt har lerretet utmerkede strekkegenskaper og er ideelt for montering på blindrammer.

Hahnemühle Cézanne Canvas 430

fra kr699,00 inkl moms
Hahnemühle Cézanne Canvas er et tungt lerret laget av ren bomull, med en elegant, finvevd overflate. Det naturlige hvite lerretet inneholder ingen optiske blekemidler og har en vakker, naturlig nyanse av hvitt. Sammen med pigmentbasert blekk skaper det enestående printresultater med en fantastisk gjengivelse av farger og detaljer, dype sorttoner og eksepsjonelle kontraster. Cézanne Canvas er syre- og ligninfri og oppfyller de strengeste kvalitetskravene når det gjelder aldersbestandighet. Til tross for sin tyngde, er lerretet ekstremt elastisk og er svært enkelt å oppspenne på blindrammer.
PIGS-imaging-logo-single

Please don't go, don't goooo-hooo-ho-ho!

Kanskje har du lyst før du drar videre å skrive en review om oss? Tusen takk på forhånd.