PIGS-imaging-logo-single

Skap din egen fototapet

Få en unik og personlig vegg med ditt eget bilde og lag din egen tapet med PIGS. Alt du trenger til å begynne med er et bilde av høy kvalitet. Våre teknikere optimaliserer filene dine for et best mulig trykkresultat på en stor flate.

Se en vanlig hvit vegg komme til live gjennom tilsetningen av en nydelig fototapet. Spesielt populære er fototapeter til barneværselet som gir et personlig preg og mye å oppdage for barnet ditt. Om det er en tegning eller et foto, sett stort på veggen, gjør noe med rommet og hvordan du beveger deg i det.

En fototapet kan trekke øyet mot en bestemt del av rommet ved å bruke sterke farger eller et distinkt motiv til å skape et fokuspunkt. Det kan skape en følelse av begeistring og styrke med bilder som fanger naturkrefter, fart og energien til storbyer. Veggdekorasjoner kan også skape en avslappende og beroligende stemning, med myke skyer eller ulike mønstre. Det er mer enkelt enn du tror. Skap noe unik for deg og dine.

Alle våre fototapeter lages i høyest kvalitet og en monteringsveiledning følger med i sendingen som gjør det enkelt å DIY. Når du bestiller fra oss kan du forsikre deg om at tilfredsheten din er den viktigste prioriteringen vår. Dessuten trenger du ingen vegglim, våre fototapeter er “peel & stick”, det betyr at de er en slags gigantisk klistremerke med meget god feste på veggen.

PIGS-imaging-logo-single

Last opp printfiler

Bruk denne linken hvis du opplever problemer ved filopplasting på produktsiden.
Trykk på knappen og velg fil. Maks størrelse per opplasting er 2 GB (2048 MB). Du får en melding når filopplastingen er vellykket.

PIGS-imaging-logo-single

Please don't go, don't goooo-hooo-ho-ho!

Kanskje har du lyst før du drar videre å skrive en review om oss? Tusen takk på forhånd.