PIGS-imaging-logo-single

Bestill prints på ekte Japanpapir

PIGS er en av få leverandører i Norge hvor du kan bestille prints på ekte Japanpapir. I Japan er papir mye mer en del av kulturen enn i Norge. Papir brukes til alt, til og med som byggematerial i vegger. Med andre ord: papir er en stor og eldgammel tradisjon der. I motsetning til vestlige papirprodusenter er betydningen av papirets gramvekt omvendt, jo tynnere jo mer kostbart. Det er derfor man kjenner til Japanpapir som veldig tynt og skjør og ikke minst meget fint. 

Awagami er en av Japans største og tradisjonsrikeste papirprodusenter som lager papir i høyest kvalitet, ikke bare til kalligrafi eller tegning, men også til digitale prints.

“Rispapir” fra Hahnemühle derimot er en rimelig alternative til Awagami papir. Som Awagami er Hahnemühle en tradisjonsrik papirprodusent med over 450 års erfaring. 

Prints på japanpapir

Hahnemühle Rice Paper 100

20% RABATT! fra kr154,00 inkl moms
Hahnemühle Rice Paper er et ultralett, cellulosebasert FineArt papir. Dette hvite papiret inneholder ingen optiske blekemidler. Overflaten er preget av subtile linjer og en lett tekstur. Det syrefrie rispapiret oppfyller de mest krevende kravene til aldersresistens og er spesialdesignet for FineArt-applikasjoner; samt reproduksjon av gamle dokumenter og asiatiske maleteknikker.
Prints på Awagami japanpapir

Awagami Kozo Thin White 70

fra kr201,00 inkl moms
Kozo (mulberry) er en tradisjonell fiber som brukes til å produsere eksepsjonelt sterkt papir. ‘Kozo Thin White’ anbefales for bilder, giclee-trykk og reproduksjoner i museumskvalitet. Perfekt der du trenger et veldig sterkt men halvgjennomsiktig papir.
Prints på japanpapir

Awagami Bamboo 170

fra kr201,00 inkl moms
Awagami Bamboo 170 er et miljøvennlig valg fremfor bomullsbasert papir. Dette tette, men fantastisk myke Japanpapiret er spesielt laget for vakre utskrifter og lang levetid. Papiret er laget av en blanding av 70 % bambus + 30 % resirkulert papirmasse. Coated på begge sider for dobbeltsidige utskrifter.
PIGS-imaging-logo-single

Last opp printfiler

Bruk denne linken hvis du opplever problemer ved filopplasting på produktsiden.
Trykk på knappen og velg fil. Maks størrelse per opplasting er 2 GB (2048 MB). Du får en melding når filopplastingen er vellykket.

PIGS-imaging-logo-single

Please don't go, don't goooo-hooo-ho-ho!

Kanskje har du lyst før du drar videre å skrive en review om oss? Tusen takk på forhånd.