PIGS-imaging-logo-single

Klassiske fotoprints

Klassiske fotoprints er som regel på PE papir, som er forholdsvis tynt, meget slett og tettpresset. Gramvekten ligger gjerne mellom 240 – 280.

Resin-coatingen (RC) beskytter overflaten og gir papiret sin karakteristisk glans og følelse. Hvittonen av er et hakk kaldere (mer blå?) enn FineArt papir.

Prints på klassiske fotopapir

Hahnemühle Photo Luster 260

fra kr153,00 inkl moms
Hahnemühle Photo Luster 260 er et klassisk fotopapir. Dette lys hvite fotopapiret er lett i vekt med en ruglet (luster) overflate og glansete finish. Papiret er resin-coated for meget god holdbarhet og fargegjengivelse.
Prints på klassiske fotopapir

Canson PhotoSatin Premium RC 270

fra kr153,00 inkl moms
Canson PhotoSatin Premium RC 270 er et meget lekker fotopapir med en finkornet satin finish. Overflaten til dette papiret minner om de originale fotokjemiske papirene som tradisjonelt forbindes med Barytapapir.
Prints på klassiske fotopapir

Tecco Glossy Ultra-White 285

fra kr153,00 inkl moms
Tecco Glossy Ultra-White 285 er et tungt, ultrahøyglansete hvit papir som gir knivskarpe bilder. Dette papiret minner om klassiske fotoprints med en meget glanset overflate.
PIGS-imaging-logo-single

Last opp printfiler

Bruk denne linken hvis du opplever problemer ved filopplasting på produktsiden.
Trykk på knappen og velg fil. Maks størrelse per opplasting er 2 GB (2048 MB). Du får en melding når filopplastingen er vellykket.

PIGS-imaging-logo-single

Please don't go, don't goooo-hooo-ho-ho!

Kanskje har du lyst før du drar videre å skrive en review om oss? Tusen takk på forhånd.