PIGS-imaging-logo-single

Prints på miljøvennlig papir

Miljøvennlig papir er sånn sett ikke noe nytt siden bambus eller hampfibere har blitt brukt i hundrevis (tusenvis) av år for å produsere papir.

Det som kanskje er nytt er at disse fiberne nå i større grad brukes til FineArt- og fotoprinting og blir stadig mer populært blant fotografer og kunstnere, ikke bare som samfunnsbidrag men også for papirets utmerket kvalitet og utseende.

Forresten: kjenner du til forskjellen mellom Giclée og FineArt prints? Les mer om hva som er viktig for å kvalifisere som FineArt print og hva som ikke er like relevant.

Prints på FineArt papir

Hahnemühle Hemp 290

fra kr206,00 inkl moms
Papirbasen til Hemp er en av de eldste og mest mangsidige naturfibrene i verden og består av 60% hampfiber. Takket være hampfibrenes lys tone, er det ikke nødvendig med optiske blekemidler. Den lett teksturerte overflaten gir papiret en behagelig silkeaktig følelse. Farger og detaljer reproduseres brillant, kontraster reproduseres med slående virkning. Dette syre- og ligninfrie FineArt papiret oppfyller de strengeste kravene til aldringsbestandighet. 
Prints på FineArt papir

Hahnemühle Bamboo 290

fra kr206,00 inkl moms
Bamboo er et naturlig hvit, varmtonede papir uten optiske blekemidler. Den myke, lett teksturerte filtstrukturen skaper utmerkede utskriftsresultater med en definert farge- og detaljgjengivelse, spesielt for varme nyanser og sort-hvitt-utskrifter. Bamboo er syre- og ligninfri og oppfyller de strengeste kravene til aldersbestandighet. 
Prints på FineArt papir

Hahnemühle Agave 290

fra kr206,00 inkl moms
70% av dette unike, miljøvennlige FineArt inkjetpapiret er laget av sisfibre. Basismaterialet skiller seg ut med sin lyse hvite naturtone og inneholder ingen optiske blekemidler. Den grove, men delikat definerte overflatestrukturen gir motivet en fascinerende dybde og imponerer med en behagelig, myk følelse. Hahnemühle Agave er syre- og ligninfri og oppfyller de strengeste kravene når det gjelder aldringsbestandighet. 
Prints på FineArt papir

Hahnemühle Sugar Cane 300

fra kr206,00 inkl moms
70% av dette miljøvennlige FineArt papiret består av bagassefibre, et biprodukt av sukkerrørbehandling. Dette naturlige hvite, varmtonede papir inneholder ingen optiske blekemidler, og har en unik, tydelig definert filtstruktur og taktil utseende. Den myke, men tydelige filtstrukturen skaper utmerkede utskrifter med en definert farge- og detaljgjengivelse, spesielt for varme nyanser og sort-hvitt-utskrifter. Sugar Cane er syre- og ligninfri og oppfyller de strengeste kravene når det gjelder aldersbestandighet. 
PIGS-imaging-logo-single

Last opp printfiler

Bruk denne linken hvis du opplever problemer ved filopplasting på produktsiden.
Trykk på knappen og velg fil. Maks størrelse per opplasting er 2 GB (2048 MB). Du får en melding når filopplastingen er vellykket.

PIGS-imaging-logo-single

Please don't go, don't goooo-hooo-ho-ho!

Kanskje har du lyst før du drar videre å skrive en review om oss? Tusen takk på forhånd.