PIGS-imaging-logo-single

Matte Velvet prints

Matte Velvet prints ligger i forhold til kvalitet rett under FineArt papir. Utskriftene er av meget høy kvalitet og spesielt fint for grafiske arbeider, også i større formater. 

Velvetkvalitet er ikke sertifisert i forhold til materialkvalitet og holdbarhet slik FineArt papir er. Papir av denne kategorien kan være blandingsfibere. Likevel ligner utskriftene ellers veldig på FineArt prints, både in forhold til vekt og utseende.

Prints på Velvet eller FineArt papir

Hahnemühle White Velvet 270

fra kr177,00 inkl moms
Hahnemühle White Velvet 270 er et hvitt, 25 % bomull og 75 % a-cellulosepapir med en overflate som ligner på “German Etching”, men litt lysere i tonen. Papirets matte finish oppfyller de høyeste krav når det gjelder tetthet, fargegradering og bildeskarphet, samtidig som det bevarer det følelsen til et ekte kunstpapir.
Prints på FineArt papir

Hahnemühle PhotoRag 188

fra kr177,00 inkl moms
Dette hvite kunstnerpapiret, med sin karakteristiske lett definert filtstruktur, gir hvert kunstverk en tredimensjonal fremtoning og imponerende bildedypde. Kombinert med pigmentbasert blekk fra Epson gir dette papiret utmerkede utskrifter med strålende farger, dype svarte farger, slående kontraster og perfekt gjengivelse av detaljer. Denne syre- og ligninfrie klassiker møter høyeste krav til aldersbestandighet og er spesielt designet for FineArt-anvendelser. Om FineArt-fotografi eller kunstreproduksjoner, Photo Rag er et av de mest allsidige FineArt inkjet-papirene med en perfekt kombinasjonen av struktur, trykkkvalitet og vekt.
PIGS-imaging-logo-single

Last opp printfiler

Bruk denne linken hvis du opplever problemer ved filopplasting på produktsiden.
Trykk på knappen og velg fil. Maks størrelse per opplasting er 2 GB (2048 MB). Du får en melding når filopplastingen er vellykket.

PIGS-imaging-logo-single

Please don't go, don't goooo-hooo-ho-ho!

Kanskje har du lyst før du drar videre å skrive en review om oss? Tusen takk på forhånd.