PIGS-imaging-logo-single

Matte prints med tekstur

Prints på papir med tekstur har som regel en matt finish og kommer i ulike fasonger. Teksturen kan være myk som bølger i et hav, eller meget grov og skarp som sandpapir. Det kan kalles for digitalt akvarellpapir. Her skaper du ekte kunst! Papir av denne kategorien setter mest preg på motivene. Ved riktig valg kan du forandre hele uttrykket og skape noe helt spesielt.

Slike teksturer på overflaten kan “gjemme” uskarpheter i motivet, noe som gjør at du i enkle tilfeller kan trykke motivene større enn man vanligvis vil anbefale. Hvis du har en fokus på detaljer og skarphet så egner seg best matt papir med slett overflate.

Et papir med tekstur på overflaten, har også en bakside som har tekstur. Ved montering på plate kan dette skape mindre feste av arket på platen som fører til at det kan løsne over kortere tid enn med slett papir.

Interessant i dette er sikkert vårt utvalg miljøvennlig papir med tekstur, lagd av bambus, sukkerrør eller agave. Alle disse papirene er produsert av resursskånende råvarer.

Prints på Velvet eller FineArt papir

Hahnemühle White Velvet 270

fra kr177,00 inkl moms
Hahnemühle White Velvet 270 er et hvitt, 25 % bomull og 75 % a-cellulosepapir med en overflate som ligner på “German Etching”, men litt lysere i tonen. Papirets matte finish oppfyller de høyeste krav når det gjelder tetthet, fargegradering og bildeskarphet, samtidig som det bevarer det følelsen til et ekte kunstpapir.
Prints på FineArt papir

Hahnemühle Museum Etching 350

fra kr206,00 inkl moms
Hahnemühle Museum Etching er et naturlig hvitt bomullspapir med en coating optimalisert for blekkutskrifter. Dette kraftige teksturerte papir inneholder ingen optiske blekemidler og er av høyest stabilitet. Den fine filtstrukturen på overflaten gir trykkene en ekstra dybde og en tredimensjonal effekt. Fargene er fantastisk levende, dybden i det sorte skiller seg virkelig ut og detaljene gjengis perfekt. Dette syre- og ligninfrie papir oppfyller strengeste krav til aldersbestandighet og er ideell for reproduksjon av fotografier og kunstverk.
Prints på FineArt papir

Hahnemühle Bamboo 290

fra kr206,00 inkl moms
Bamboo er et naturlig hvit, varmtonede papir uten optiske blekemidler. Den myke, lett teksturerte filtstrukturen skaper utmerkede utskriftsresultater med en definert farge- og detaljgjengivelse, spesielt for varme nyanser og sort-hvitt-utskrifter. Bamboo er syre- og ligninfri og oppfyller de strengeste kravene til aldersbestandighet. 
Prints på FineArt papir

Hahnemühle Agave 290

fra kr206,00 inkl moms
70% av dette unike, miljøvennlige FineArt inkjetpapiret er laget av sisfibre. Basismaterialet skiller seg ut med sin lyse hvite naturtone og inneholder ingen optiske blekemidler. Den grove, men delikat definerte overflatestrukturen gir motivet en fascinerende dybde og imponerer med en behagelig, myk følelse. Hahnemühle Agave er syre- og ligninfri og oppfyller de strengeste kravene når det gjelder aldringsbestandighet. 
Prints på FineArt papir

Hahnemühle Sugar Cane 300

fra kr206,00 inkl moms
70% av dette miljøvennlige FineArt papiret består av bagassefibre, et biprodukt av sukkerrørbehandling. Dette naturlige hvite, varmtonede papir inneholder ingen optiske blekemidler, og har en unik, tydelig definert filtstruktur og taktil utseende. Den myke, men tydelige filtstrukturen skaper utmerkede utskrifter med en definert farge- og detaljgjengivelse, spesielt for varme nyanser og sort-hvitt-utskrifter. Sugar Cane er syre- og ligninfri og oppfyller de strengeste kravene når det gjelder aldersbestandighet. 
Prints på FineArt papir

Hahnemühle William Turner 310

fra kr206,00 inkl moms
Hahnemühle William Turner er et tradisjonelt akvarellpapir (bøttepapir) med en coating ideelt for blekkutskrifter. Dette hvite bomullspapiret inneholder ingen optiske blekemidler og er preget av sin unike taktile tekstur. Den fine, men likevel svært kraftige filtstrukturen gir fotografier og kunstreproduksjoner en slående dybde og tredimensjonal effekt. William Turner er syrefritt og oppfyller de strengeste krav når det gjelder aldersbestandighet. Den karakteristiske følelsen og strukturen garanterer ekstraordinære FineArt-prints og kunstreproduksjoner.
PIGS-imaging-logo-single

Last opp printfiler

Bruk denne linken hvis du opplever problemer ved filopplasting på produktsiden.
Trykk på knappen og velg fil. Maks størrelse per opplasting er 2 GB (2048 MB). Du får en melding når filopplastingen er vellykket.

PIGS-imaging-logo-single

Please don't go, don't goooo-hooo-ho-ho!

Kanskje har du lyst før du drar videre å skrive en review om oss? Tusen takk på forhånd.