PIGS-imaging-logo-single

Matte FineArt prints

Matte FineArt prints er digitale, pigmentbaserte inkjet prints på sertifisert papir som møter opp til industristandard ISO 9706. Denne standarden beskriver syreverdien av papiret og med det holdbarheten, samt kvaliteten av råmaterialene. FineArt, eller Gicléekvalitet er museumskvalitet, eller med andre ord: det beste du kan få for pengene dine.

Kanskje har du hørt eller lest om bestandighet av prints f.eks opptil 200 år – da er den typen papir vi snakkes om. Ikke bare er prints i FineArt kvalitet utrolig slitesterk og bestandig, men også meget fin og vakker. Her finner du det største utvalget av ulike overflater, fra ultraslett til roughe kaldpressete akvarellteksturer. Det kan gjør det vanskelig å bestemme seg men også gir mulighet til å skape noe virkelig utestående.

Forresten: kjenner du til forskjellen mellom Giclée og FineArt prints? Les mer om hva som er viktig for å kvalifisere som FineArt print og hva som ikke er like relevant.

Prints på FineArt papir

Hahnemühle Museum Etching 350

fra kr206,00 inkl moms
Hahnemühle Museum Etching er et naturlig hvitt bomullspapir med en coating optimalisert for blekkutskrifter. Dette kraftige teksturerte papir inneholder ingen optiske blekemidler og er av høyest stabilitet. Den fine filtstrukturen på overflaten gir trykkene en ekstra dybde og en tredimensjonal effekt. Fargene er fantastisk levende, dybden i det sorte skiller seg virkelig ut og detaljene gjengis perfekt. Dette syre- og ligninfrie papir oppfyller strengeste krav til aldersbestandighet og er ideell for reproduksjon av fotografier og kunstverk.
Prints på FineArt papir

Hahnemühle PhotoRag Ultra Smooth 305

fra kr206,00 inkl moms

PhotoRag Ultra Smooth er et silkemyk papir for FineArt inkjet-utskrifter. Dette hvite bomullspapir har en diskret, svært fint teksturert overflate med en slående silkeaktig følelse. Photo Rag Ultra Smooth er allsidig og gir imponerende resultater for alle slags fotografier og kunstreproduksjoner. Denne allrounderen oppfyller de stengeste kravene når det gjelder aldersbestandighet og er perfekt for sort-hvitt trykk.

Prints på FineArt papir

Hahnemühle PhotoRag Matt Baryta 308

fra kr206,00 inkl moms
Hahnemühle PhotoRag Matt Baryta, det første matte barytapapiret i PhotoRag-familien, gir FineArt-utskrifter en helt unik karakter og kunstnerisk note. Det hvite bomullspapiret inneholder ingen optiske blekemidler og har en meget finkornet overflate. Det ekstra bariumsulfatet i coatingen forbedrer fargespektret, skarphet og klarhet. De trykte områdene har en elegant, subtil glans, mens de ikke-trykte områdene forblir matte for å fremheve glansen, noe som gjør det til et eksklusivt alternativ til analogt baryttpapir.
Prints på FineArt papir

Hahnemühle PhotoRag 308

fra kr206,00 inkl moms
Dette hvite kunstnerpapiret, med sin karakteristiske lett definert filtstruktur, gir hvert kunstverk en tredimensjonal fremtoning og imponerende bildedypde. Kombinert med pigmentbasert blekk fra Epson gir dette papiret utmerkede utskrifter med strålende farger, dype svarte farger, slående kontraster og perfekt gjengivelse av detaljer. Denne syre- og ligninfrie klassiker møter høyeste krav til aldersbestandighet og er spesielt designet for FineArt-anvendelser. Om FineArt-fotografi eller kunstreproduksjoner, Photo Rag er et av de mest allsidige FineArt inkjet-papirene med en perfekt kombinasjonen av struktur, trykkkvalitet og vekt.
Prints på FineArt papir

Hahnemühle PhotoRag Bright White 310

fra kr206,00 inkl moms
PhotoRag Bright White er et lyst hvit, matt bestrøket bomullspapir. Den lett definerte filtstrukturen og den karakteristiske myke PhotoRag-følelsen gir hver utskrift en fantastisk dybde. Papirets lyse tone skaper spesielt brillante resultater for bilder med høy kontrast. Den syrefrie og ligninfrie Photo Rag Bright White oppfyller de stengeste kravene til aldersbestandighet og er perfekt for alle slags fotografier og kunstreproduksjoner.
Prints på FineArt papir

Hahnemühle Hemp 290

fra kr206,00 inkl moms
Papirbasen til Hemp er en av de eldste og mest mangsidige naturfibrene i verden og består av 60% hampfiber. Takket være hampfibrenes lys tone, er det ikke nødvendig med optiske blekemidler. Den lett teksturerte overflaten gir papiret en behagelig silkeaktig følelse. Farger og detaljer reproduseres brillant, kontraster reproduseres med slående virkning. Dette syre- og ligninfrie FineArt papiret oppfyller de strengeste kravene til aldringsbestandighet. 
Prints på FineArt papir

Hahnemühle Bamboo 290

fra kr206,00 inkl moms
Bamboo er et naturlig hvit, varmtonede papir uten optiske blekemidler. Den myke, lett teksturerte filtstrukturen skaper utmerkede utskriftsresultater med en definert farge- og detaljgjengivelse, spesielt for varme nyanser og sort-hvitt-utskrifter. Bamboo er syre- og ligninfri og oppfyller de strengeste kravene til aldersbestandighet. 
Prints på FineArt papir

Hahnemühle Agave 290

fra kr206,00 inkl moms
70% av dette unike, miljøvennlige FineArt inkjetpapiret er laget av sisfibre. Basismaterialet skiller seg ut med sin lyse hvite naturtone og inneholder ingen optiske blekemidler. Den grove, men delikat definerte overflatestrukturen gir motivet en fascinerende dybde og imponerer med en behagelig, myk følelse. Hahnemühle Agave er syre- og ligninfri og oppfyller de strengeste kravene når det gjelder aldringsbestandighet. 
Prints på FineArt papir

Hahnemühle Sugar Cane 300

fra kr206,00 inkl moms
70% av dette miljøvennlige FineArt papiret består av bagassefibre, et biprodukt av sukkerrørbehandling. Dette naturlige hvite, varmtonede papir inneholder ingen optiske blekemidler, og har en unik, tydelig definert filtstruktur og taktil utseende. Den myke, men tydelige filtstrukturen skaper utmerkede utskrifter med en definert farge- og detaljgjengivelse, spesielt for varme nyanser og sort-hvitt-utskrifter. Sugar Cane er syre- og ligninfri og oppfyller de strengeste kravene når det gjelder aldersbestandighet. 
Prints på FineArt papir

Hahnemühle William Turner 310

fra kr206,00 inkl moms
Hahnemühle William Turner er et tradisjonelt akvarellpapir (bøttepapir) med en coating ideelt for blekkutskrifter. Dette hvite bomullspapiret inneholder ingen optiske blekemidler og er preget av sin unike taktile tekstur. Den fine, men likevel svært kraftige filtstrukturen gir fotografier og kunstreproduksjoner en slående dybde og tredimensjonal effekt. William Turner er syrefritt og oppfyller de strengeste krav når det gjelder aldersbestandighet. Den karakteristiske følelsen og strukturen garanterer ekstraordinære FineArt-prints og kunstreproduksjoner.
PIGS-imaging-logo-single

Last opp printfiler

Bruk denne linken hvis du opplever problemer ved filopplasting på produktsiden.
Trykk på knappen og velg fil. Maks størrelse per opplasting er 2 GB (2048 MB). Du får en melding når filopplastingen er vellykket.

PIGS-imaging-logo-single

Please don't go, don't goooo-hooo-ho-ho!

Kanskje har du lyst før du drar videre å skrive en review om oss? Tusen takk på forhånd.