PIGS-imaging-logo-single

Prints på baryttpapir

Baryttpapir er dronningen av alle fotopapirer. Bare lukten gir deg en følelse av extravaganza. Kanskje som ingen annet papir. er det det vi forbinder med mørkerom og analog fotografi.

I baryttuniverset finnes det mange ulike glansete finishes, alt fra satin til høyglans. Bariumsulfatlaget gir utskriftene en enestående karakter som ikke kan sammenlignes med noen som helst annet.

Forresten: kjenner du til forskjellen mellom Giclée og FineArt prints? Les mer om hva som er viktig for å kvalifisere som FineArt print og hva som ikke er like relevant.

Hahnemühle Photo Rag Baryta 315

fra kr201,00 inkl moms
Hahnemühle Photo Rag Baryta 315 er et FineArt papir laget av 100% bomull. Det naturlige hvite papiret har en behagelig varm hvittone. Den delikate overflatestruktur gir papiret en myk følelse. I kombinasjon med en høyglanset baryttfinish produserer det enestående utskrifter.
Prints på FineArt papir

Canson Baryta Prestige II 340

fra kr201,00 inkl moms
Canson Baryta Prestige II 340 har estetikken til et tradisjonelt mørkeromspapir. Papiret er hvit tonen, noe lysere enn de fleste. Papiret har eksepsjonell bildekvalitet, detaljer og toneomfang for å produsere suverene svart-hvitt- og fargebilder.
Prints på FineArt papir

Hahnemühle FineArt Baryta Satin 300

fra kr201,00 inkl moms
Hahnemühle FineArt Baryta Satin 300 er et naturlig hvit FineArt papir laget av 100 % alfacellulose. Det inneholder ingen optiske blekemidler og har en silkeaktig, finkornet overflate. Satinfinishen garanterer eksepsjonelle utskriftsresultater med intense farger, dype svarte og enestående skarphet.
PIGS-imaging-logo-single

Last opp printfiler

Bruk denne linken hvis du opplever problemer ved filopplasting på produktsiden.
Trykk på knappen og velg fil. Maks størrelse per opplasting er 2 GB (2048 MB). Du får en melding når filopplastingen er vellykket.

PIGS-imaging-logo-single

Please don't go, don't goooo-hooo-ho-ho!

Kanskje har du lyst før du drar videre å skrive en review om oss? Tusen takk på forhånd.