PIGS-imaging-logo-single

Blanke FineArt prints

Papir med blank overflate er det vi mest identifiserer med klassisk fotografi. Blanke FineArt prints har det lille ekstrafine og er kanskje en grunn av mange hvorfor vi er så fascinert av fotografi som medium og kunstnerisk uttrykk.

Prints med blank finish finnes mange ulike typer av. Alt fra litt glans til speilblanke, glassaktige overflater. De har mer dynamikk (dypere svart) enn matt papir og prints virker generelt mer mettet og fargene litt mer levende. I tillegg er den blanke overflaten meget robust og tåler mer enn sitt matt motstykke. 

Forresten: kjenner du til forskjellen mellom Giclée og FineArt prints? Les mer om hva som er viktig for å kvalifisere som FineArt print og hva som ikke er like relevant.

Prints på FineArt papir

Hahnemühle Photo Rag Pearl 320

fra kr201,00 inkl moms
Hahnemühle Photo Rag Pearl 320 er et FineArt papir laget av 100% bomull. Den delikat definerte, jevne overflaten gir papiret en deilig myk følelse. I kombinasjon med perleglans finishen produserer det enestående utskrifter.

Hahnemühle Photo Rag Baryta 315

fra kr201,00 inkl moms
Hahnemühle Photo Rag Baryta 315 er et FineArt papir laget av 100% bomull. Det naturlige hvite papiret har en behagelig varm hvittone. Den delikate overflatestruktur gir papiret en myk følelse. I kombinasjon med en høyglanset baryttfinish produserer det enestående utskrifter.
Prints på FineArt papir

Hahnemühle FineArt Baryta Satin 300

fra kr201,00 inkl moms
Hahnemühle FineArt Baryta Satin 300 er et naturlig hvit FineArt papir laget av 100 % alfacellulose. Det inneholder ingen optiske blekemidler og har en silkeaktig, finkornet overflate. Satinfinishen garanterer eksepsjonelle utskriftsresultater med intense farger, dype svarte og enestående skarphet.
Prints på FineArt papir

Canson Baryta Prestige II 340

fra kr201,00 inkl moms
Canson Baryta Prestige II 340 har estetikken til et tradisjonelt mørkeromspapir. Papiret er hvit tonen, noe lysere enn de fleste. Papiret har eksepsjonell bildekvalitet, detaljer og toneomfang for å produsere suverene svart-hvitt- og fargebilder.
PIGS-imaging-logo-single

Last opp printfiler

Bruk denne linken hvis du opplever problemer ved filopplasting på produktsiden.
Trykk på knappen og velg fil. Maks størrelse per opplasting er 2 GB (2048 MB). Du får en melding når filopplastingen er vellykket.

PIGS-imaging-logo-single

Please don't go, don't goooo-hooo-ho-ho!

Kanskje har du lyst før du drar videre å skrive en review om oss? Tusen takk på forhånd.