PIGS-imaging-logo-single

Prints på lerret

Lerret egner seg perfekt for store og små formater. Oppspent på blindrammer har man et rimelig bilde som trenger ikke mer for å finne sin plass på veggen.

Prisen inkluderer oppspenning av lerret på blindrammer på en profesjonell måte.

Hahnemühle Daguerre Canvas 400

fra kr699 inkl moms
Hahnemühle Daguerre Canvas 400 er et matt, poly-cotton lerret med en fin, jevn overflate. Lerretet er preget av sin høye grad av hvithet for friske farger, fine detaljer og svart-hvitt-reproduksjoner som er rike på kontrast. Til tross for sin høye gramvekt har lerretet utmerkede strekkegenskaper og er ideelt for montering på blindrammer.

Hahnemühle Cézanne Canvas 430

fra kr699 inkl moms
Hahnemühle Cézanne Canvas er et tungt lerret laget av ren bomull, med en elegant, finvevd overflate. Det naturlige hvite lerretet inneholder ingen optiske blekemidler og har en vakker, naturlig nyanse av hvitt. Sammen med det pigmentbasert blekk skaper det enestående printresultater med en fantastisk gjengivelse av farger og detaljer, dype sorttoner og eksepsjonelle kontraster. Cézanne Canvas er syre- og ligninfri og oppfyller de strengeste kvalitetskravene når det gjelder aldersbestandighet. Til tross for sin tyngde, er lerretet ekstremt elastisk og er svært enkelt å oppspenne på blindrammer.